Prikbord

Laatste nieuws

12-06-2019 --- Gezamenlijk aardbeienplanten kopen

Gerelateerde afbeelding Ook dit jaar zal Piet Koek de gezamenlijke bestelling voor de aardbeienplanten verzorgen bij kwekerij E. Duivenvoorden uit Lisserbroek. Door dit met elkaar te doen, kan er een korting berekend worden per plant. Indien je aardbeienplanten wilt kopen, kun je uiterlijk tot en met zaterdag 20 juli je bestelling doorgeven door middel van het bestelformulier. Deze liggen klaar in de Keet en kunnen daar ook ingeleverd worden (of persoonlijk bij Piet uiteraard). Dan gaat Piet de planten bestellen en 3 augustus ophalen zodat ze in de plantperiode (half augustus) geplant kunnen worden.

Op de site van de kwekerij kun je zien welke rassen er zijn. Er zijn vroege-, midden- en late rassen, doordragende en ‘special’ rassen. Dus niet via de site bestellen, maar doorgeven aan Piet welk(e) ras(sen) je wilt en hoeveel.


08-06-2019 --- Koffieochtend

Ondanks het slechte weer ging de koffieochtend toch door. We waaiden bijna uit onze verschoning, maar dat mocht de pret niet drukken! Lekker knus in de koffietent van Gerard. Dank Gerard voor je gastvrijheid en Helma weer bedankt voor de lekkere cake!

Elke 2e zaterdag van de maand is er koffieochtend. Om 10:00 staat de koffie klaar met wat lekkers. De volgende koffieochtend is zaterdag 13 juli.

Koffieochtend juni 2019

Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.