Prikbord

Laatste nieuws

09-06-2018 --- Koffieochtend

Vandaag was het weer koffieochtend. Het was gezellig druk. De cake met aardbeien viel goed in de smaak. Ook konden er bestellijsten ingevuld worden voor aardbeienplanten. Bedankt weer allemaal voor jullie aanwezigheid!

Elke 2e zaterdag van de maand is er koffieochtend. Om 10:00 staat de koffie klaar met wat lekkers. De volgende koffieochtend is zaterdag 14 juli.


08-06-2018 --- Gezamenlijk aardbeienplanten kopen

Gerelateerde afbeelding Ook dit jaar wordt er gezamenlijk aardbeienplanten ingekocht bij kwekerij E. Duivenvoorden uit Lisserbroek. Door dit met elkaar te doen, kan er een korting berekend worden per plant. Indien je aardbeienplanten wilt kopen, kun je uiterlijk tot en met zondag 15 juli aangeven bij Piet Koek (pfckoek@ziggo.nl). Dan gaat Piet de planten bestellen en begin augustus ophalen zodat ze in de plantperiode (half augustus) geplant kunnen worden.

Op de site van de kwekerij kun je zien welke rassen er zijn. Er zijn vroege-, midden- en late rassen, doordragende en ‘special’ rassen. Dus niet via de site bestellen, maar doorgeven aan Piet welk(e) ras(sen) je wilt en hoeveel.


08-06-2018 --- Opknappen achterpad

Onder leiding van Henk Rademaker en Ruud den Boer wordt met een aantal enthousiaste leden het achterpad flink onder handen genomen. Dit was op sommige stukken hard nodig. Stukje bij beetje wordt het achterpad opnieuw gelegd en wat ziet het er nu al super uit! Nog een klein stukje mannen! (en dames!) Enneh... Niet extra lang over doen hè! Riet blijft niet van die heerlijke kwarktaart voor jullie bakken! 😉

Echt complimenten voor jullie harde werk!


12-05-2018 --- Koffieochtend

Elke 2e zaterdag van de maand is er koffieochtend. Om 10:00 staat de koffie klaar met wat lekkers. Het was weer erg gezellig. De volgende koffieochtend is zaterdag 9 juni.


14-04-2018 --- Opening tuinseizoen

Onder het genot van een heerlijk stukje taart van Jeanette of Helma, het praatje van Fons hebben wij de opening van het tuinseizoen gevierd. Het bestuur zette Henk Rademaker, Jan Koeckhoven en Gerard Merbis in het zonnetje met een aantal mooie woorden en een presentje. Hun inzet het afgelopen jaar wordt erg gewaardeerd.


30-11-2017 --- Luchtfoto's

Ruud den Boer stuurde een aantal prachtige luchtfoto’s van het volkstuincomplex. Ze zijn door een kennis van hem gemaakt met gebruikmaking van een drone. Zie je jouw tuin er ook op staan? Bedankt Ruud! Klik hier voor de foto's: Luchtfoto's


23-09-2017 --- Koffieochtend

Na 2 keer uitstellen is de laatste koffieochtend van het seizoen op 23 september dan toch doorgegaan! Het was prachtig weer in tegenstelling tot de 2 zaterdagen ervoor. Helma had heerlijke appeltaart gebakken. Beetje jammer dat de koffie zo snel op was maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer erg gezellig en bedankt voor jullie grote opkomst!


28-08-2017 --- Gras maaien

Het zal jullie niet ontgaan zijn, tegenwoordig wordt het gras op het voorste stuk goed bijgehouden. Dit is met dank aan Gerard Merbis die dan met zijn Deutz D40 met maaier vanuit de Bent komt om het gras te maaien. Afgelopen maandag 28 augustus was hij weer in actie. Bedankt weer Gerard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.